Το 20% των πελατών σας δημιουργεί το 80% των εσόδων σας.

Ανακαλύψτε τους και επιβραβεύστε τους ξανά και ξανά!

Το freewardi είναι ο νέος τρόπος επιβράβευσης των πελατών σας, μέσα από μια πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και tablet. Πείτε αντίο σε κάρτες, σφραγίδες και περιττές διαδικασίες και ελάτε πιο κοντά στους πελάτες σας με τον πιο μοντέρνο τρόπο.

11768 πελάτες χρησιμοποιούν ήδη το freewardi σε 99 επιχειρήσεις!

Πως λειτουργεί το freewardi

Απλά επικεντρωθείτε στην εργασία σας

Η εφαρμογή freewardi

Εσείς ορίζετε μια προσφορά, όπως για παράδειγμα "Στις 5 επισκέψεις, κερδίζετε έναν καφέ", μέσα από το εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης που σας προσφέρει το freewardi.

Με την δωρεάν εφαρμογή freewardi, στο κινητό ή το tablet του ο πελάτης σκανάρει το ειδικό ταμπελάκι (freewardi spot) και αυτόματα καταγράφει την επίσκεψή του.

Μόλις συμπληρωθεί ο επιθυμητός από εσάς αριθμός επισκέψεων, οι πελάτες σας μπορούν να δεχθούν το κέρασμά τους απλά δείχνοντας την οθόνη του κινητού τους στον υπάλληλο.

Σκανάρισμα QR Code

Ευχάριστα και απλά

Η επιβράβευση έγινε αγαπημένη συνήθεια!

Ορίστε το ελάχιστο επιτρεπόμενο διάστημα μεταξύ των επισκέψεων και αφήστε τους πελάτες σας να καταγράφουν κάθε επίσκεψή τους.

Η διαδικασία δεν απαιτεί επιπλέον ενέργειες από το προσωπικό σας και έτσι δεν καθυστερείτε την εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Καταχώρηση επίσκεψης

Το κέρασμά σας πιο διάσημο από ποτέ!

Οι πελάτες σας μπορούν να κοινοποιούν στους φίλους τους στο Facebook κάθε κέρασμά σας, αυτόματα μέσα από την εφαρμογή freewardi.

Επιπλέον, το freewardi φροντίζει ώστε οι φίλοι των πελατών σας, να γίνονται οι νέοι καλοί πελάτες σας.

Αφήστε το freewardi να κερδίζει διαρκώς για εσάς στοχευμένη προβολή, χωρίς επιπλέον κόστος!

Καταχώρηση επίσκεψης

Διαρκώς κοντά στους πελάτες σας!

Επιβραβεύστε με συνέπεια και ασφάλεια σε κάθε βάρδια.

Κάθε κερδισμένο δώρο έχει μοναδικό κωδικό και δεν αντιγράφεται. Επιπλέον τα ειδικά ταμπελάκια (freewardi spot), φέρουν ειδικό σύστημα ασφάλειας (Bluetooth low energy), το οποίο δεν μπορεί να υποκλαπεί. Έτσι είσαστε πάντα συνεπείς και σίγουροι.

Το freewardi ενημερώνει τακτικά τους πελάτες σας για τα δώρα και τις προσφορές σας μέσω ειδοποιήσεων που στέλνει στο κινητό τους. Έτσι αυτοί έχουν έναν επιπλέον λόγο να σας επισκέπτονται ξανά και ξανά!

Αποκτήστε το freewardi από 7,90€